Vårt plåtslageri i Dalarna tillverkar skräddarsydda plåtprodukter

Att tillverka plåtdetaljer själv är ett komplicerat arbete som kräver kunskap, erfarenhet och framför allt verktyg och maskiner. Du kan vända dig till ett plåtslageri i Dalarna som har egen plåtverkstad och den kunskap som krävs för att tillverka plåtdetaljer med exakt passform.

Att tillverka plåtprodukter är ett hantverk som kräver precision, noggrannhet och erfarenhet, framför allt om man behöver hållbara, täta och snygga plåtdetaljer med lång livslängd. För att bli en duktig plåtslagare så genomgår man en flera år lång yrkesutbildning som tillsammans med yrkeserfarenhet ger de färdigheter som krävs då man tillverkar mer avancerade plåtdetaljer. Då du behöver hjälp med tillverkning av plåtprodukter är du välkommen att kontakta oss på Dala Bygg & Industripartner som är ett plåtslageri i Dalarna med en gedigen erfarenhet inom branschen.

 

Skräddarsydda plåtprodukter av vårt plåtslageri i Dalarna

Vi hos Dala Bygg & Industripartner kan tillverka alla typer av plåtprodukter för privatpersoner, företag, byggföretag och för industriföretag. Vi har dels plåtdetaljer med standardmått men kan också skräddarsy din plåt utifrån dina mått och önskemål. Behöver du takplåt, fasadplåt, plåt för vindskivor, nockplåt, ränndal, fönsterbleck eller andra avvattningsprodukter i plåt kan vi hjälpa dig med det. Vi tillverkar även skorstensplåt, kaminplåt, plåtlister och många andra plåtdetaljer. Antingen anger du exakta mått och en ritning på hur din plåt ska tillverkas eller så kan vi komma ut och mäta själva, för att minimera riskerna för fel.

 

Montering av plåtprodukter

Utöver tillverkning av plåtprodukter kan våra duktiga plåtslagare även hjälpa dig med monteringen. Efter att du kontaktat oss för att boka ett platsbesök kan vi komma ut för att inspektera ditt projekt, lyssna på dina önskemål och genomföra en noggrann mätning så att vi har ett bra underlag för den offert som vi senare skickar över. Efter att du har accepterat vår offert påbörjar vi tillverkningen av plåtprodukter och därefter, på avtal tid, levereras plåten så att våra plåtslagare kan påbörja monteringen. Efter att vi är klara med arbetet genomför vi en besiktning tillsammans med dig som beställare så att vi är säkra på att du är 100 % nöjd med vårt arbete.

 

Som privatperson har du möjlighet att göra ett skatteavdrag på 30 % av våra arbetskostnader, upp till 50 000 kronor. ROT-avdraget får du direkt på vår faktura så du slipper ligga ute med pengarna.

 

Kontakta oss för skräddarsydda plåtprodukter

Hos Dala Bygg & Industripartner kan vi hjälpa dig tillverka skräddarsydda plåtprodukter för ett stort antal användningsområden. Vårt plåtslageri i Dalarna har egen plåtverkstad och kan också bistå dig med andra tjänster som exempelvis montering av din plåt. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så vi kan mäta och diskutera dina behov utan några förpliktelser. 

Boka gratis platsbesök med plåtslageri Dalarna!

Vi erbjuder dig en enkel process då du vill anlita ett plåtslageri i Falun. Boka ett gratis platsbesök nedan så vi kan besöka dig för en diskussion och därefter lämna en offert med ett fast pris.