Så går ett plåtarbete till med vårt plåtslageri

Att arbeta med takplåt eller fasadplåt kräver stor noggrannhet, kunnande och erfarenhet för att resultatet ska bli hållbart och få en lång livslängd. När du behöver hjälp av ett plåtslageri i Falun kan du vända dig till oss som har lång erfarenhet inom branschen.

Behöver du hjälp med att lägga ett nytt plåttak, ska du sätta fasadplåt på din fastighet eller behöver du montera andra plåtdetaljer som exempelvis fönsterbleck? Då kan du vända dig till ett professionellt plåtslageri i Falun som har utbildade plåtslagare med en lång erfarenhet inom branschen. Att arbeta med plåt är ett precisionsarbete som kräver exakta mätningar och kunskap om hur plåt bearbetas. Dessutom krävs specialverktyg för att montera plåten korrekt så att det blir snyggt, hållbart och håller tätt. När du behöver hjälp av ett plåtslageri i Falun kan du kontakta oss på Dala Bygg & Industripartner som är specialister på plåt.

 

Vår arbetsprocess då du anlitar vårt plåtslageri i Falun

Vår arbetsprocess är enkel, rak och effektiv och börjar alltid med att en kund kontaktar oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök, exempelvis genom formuläret på vår hemsida. Vid vårt möte så diskuterar vi igenom projektet, lyssnar på dina önskemål samtidigt som vi svarar på frågor och lämnar råd. Vi samlar också in information om arbetet, vilket material som ska användas och under vilken tidsperiod arbetet ska utföras. Den information som vi får med oss hem kommer sedan att ligga som underlag för den offert vi kommer erbjuda dig.

 

Offert för plåtslageri i Falun

Därefter tar vi in priser på det material som ska användas och beräknar våra arbetstimmar. Vi skickar sedan över en offert där du får en tydlig specifikation på arbetets utförande, det material som ska användas, leveranstid, betalningsvillkor, garantiåtaganden och ett fast pris för arbetet.

 

Upprättande av avtal

Efter att du har accepterat vår offert så tar vi fram ett avtal där vi tydligt specificerar vad som överenskommits då det gäller arbete, material, leveranstider och priser. Detta så att vi är helt överens om hur arbetet ska utföras och vilka resultat som förväntas innan arbetet påbörjas.

 

Efter arbetets slutförande

När vi är klara med projektet så stämmer vi av tillsammans med dig att vi har uppfyllt alla villkor i avtalet. Vi utför även en gemensam besiktning så att vi är säkra på att du är 100 % nöjd med vårt arbete innan vi skickar faktura. Som privatperson har du rätt att använda ROT-avdrag motsvarande 30 % av våra arbetskostnader, vilket vi drar av direkt på vår faktura.

 

Boka ett kostnadsfritt platsbesök redan idag!

Dala Bygg & Industripartner har varit verksamma inom plåtslageri i Dalarna under en lång tid och utför tjänster åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och inom industrin. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett gratis platsbesök så vi kan diskutera ditt projekt utan att du förbinder dig för något. 

Boka gratis platsbesök med plåtslageri Dalarna!

Vi erbjuder dig en enkel process då du vill anlita ett plåtslageri i Falun. Boka ett gratis platsbesök nedan så vi kan besöka dig för en diskussion och därefter lämna en offert med ett fast pris.