Våra tjänster

När du behöver anlita ett plåtslageri i Dalarna för dina plåtarbeten kan du vända dig till vårt plåtslageri som har egen plåtverkstad och yrkesutbildade och erfarna plåtslagare med högt kvalitetsfokus. Här får du veta mer om de tjänster vi kan erbjuda dig.

Är det dags att lägga om taket eller behöver du utföra andra typer av renoveringar kan du vända dig till oss på Dala Bygg & Industripartner AB som är ett tryggt plåtslageri i Falun som utför det mesta inom bygg. Vi är experter på plåtarbeten och industriservice, men kan utföra alla typer av byggtjänster åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och industrier i Dalarna med omnejd. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt byggprojekt.

Plåtarbeten

När du behöver anlita ett plåtslageri i Dalarna för plåtarbete, kan du vända dig till ett kompetent företag som har yrkesutbildade medarbetare med lång erfarenhet inom branschen. Vi på Dala Bygg & Industripartner är skickliga plåtslagare som kan hjälpa dig med allt inom plåtarbeten som exempelvis montering av plåttak, plåtfasader eller andra plåtdetaljer. Vi tillverkar alla plåtdetaljer själva i vår plåtverkstad enligt traditionella metoder, men i kombination med moderna maskiner.

Låt oss tillverka dina plåtprodukter

I vår plåtverkstad i Säter kan vi tillverka dina plåtprodukter som exempelvis skorstensplåt, plåt för dagvatten, takplåt, fasadplåt eller andra plåtprodukter. Våra skickliga plåtslagare ser till att plåten tillverkas med exakta mått och utifrån dina önskemål. Vid mer avancerade plåtarbeten är det lämpligt att vi kommer ut till platsen för att utföra mätningar själva så att plåten blir tillverkad med exakt rätt mått. Vi kan självklart även hjälpa dig med montering av plåten.


Anlita oss för din takomläggning

Utöver att vi lägger plåttak kan vi även hjälpa dig med takomläggningar med andra takbeklädnader som exempelvis takpannor eller ytpapp. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan komma ut och inspektera ditt tak och se vilka förutsättningar som föreligger för ditt takbyte. Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett rättvist pris för din takomläggning.

 

Industriservice

Vi på Dala Bygg & Industripartner har lång erfarenhet inom industriservice och utför löpande industriservice för större industriföretag. Vi kan hjälpa er med installationer, reparationer, underhåll och konstruktioner. Kontakta oss för en diskussion kring era behov.

 

Bygg & montage

Våra medarbetare har varit verksamma inom byggbranschen under en lång tid och har därmed ett brett kunnande och en gedigen erfarenhet inom alla typer av byggprojekt. Vi kan hjälpa dig med nybyggnation, ombyggnad och tillbyggnad. Vi kan också erbjuda dig tjänster som takläggning, fönsterbyte och dörrmontage.

 

Boka ett kostnadsfritt möte för konsultation

När du behöver hjälp med ditt byggprojekt eller då du vill anlita ett kompetent plåtslageri i Dalarna för tillverkning och montering av plåtprodukter kan du vända dig till oss på Dala Bygg & Industripartner. Vi kan åta oss alla typer av byggprojekt som exempelvis takläggning, nybyggnation, renoveringar och tillverkning av plåtprodukter. Tack vare att vi har egen plåtverkstad så är vi inte beroende av underleverantörer i samband med plåtarbeten utan vi tillverkar all plåt själva. Du kan använda formuläret på vår hemsida då du vill få mer information om våra tjänster eller då du vill boka ett kostnadsfritt möte för att komma igång med ditt projekt.

Boka gratis platsbesök med plåtslageri Dalarna!

Vi erbjuder dig en enkel process då du vill anlita ett plåtslageri i Falun. Boka ett gratis platsbesök nedan så vi kan besöka dig för en diskussion och därefter lämna en offert med ett fast pris.