Så kan vårt plåtslageri hjälpa dig

När du behöver lägga om ditt tak kan du vända dig till ett plåtslageri i Borlänge som kan hjälpa dig med alla typer av takomläggningar. Vill du vara säker på att få arbetet korrekt utfört kan du vända dig till oss som kan allt om tak.

Att lägga plåttak är ett hantverk som kräver en del kunskap och erfarenhet för att arbetet ska utföras korrekt och med ett perfekt resultat. Normalt så utför vi allt arbete med plåten i vår verkstad där vi har maskiner som klarar av att tillverka plåtdetaljer med rätt mått. När plåten är klar så levereras den ut till fastigheten där den monteras av duktiga plåtslagare så att taket får en lång livslängd, en bra hållbarhet men framför allt sluter tätt. När du behöver utföra plåtarbeten på din fastighet kan du kontakta oss på Dala Bygg & Industripartner som är ett plåtslageri i Borlänge som är experter på allt inom byggplåt.

 

Ta hjälp av vårt plåtslageri i Borlänge

Dala Bygg & Industripartner är inte bara ett plåtslageri som är specialister på plåt utan kan även utföra takomläggning med alla typer av takmaterial som tegelpannor, betongpannor och papp. Vid plåtarbeten är vi inte i behov av att anlita underentreprenörer, som många andra takföretag behöver göra. Detta då vi har egen verkstad i Säter där vi tillverkar all plåt själva som vi sedan använder vid takomläggningar, fasadbeklädnader eller för andra plåtdetaljer. Det innebär att du inte behöver ha flera företag som utför arbeten vid en takomläggning utan då du anlitar oss så har vi kompetensen och resurserna att utföra allt arbete själva.

 

När är det dags att göra en takomläggning?

Om det var över 25-30 år sedan din fastighet senast fick ett nytt tak är det dags att börja planera in en takomläggning. Även om vissa takmaterial har en längre livslängd än så behöver underlagspappen bytas ut så den inte släpper igenom fukt då dess livslängd endast är 25 år. Du bör även byta tak om taket har blivit skadat genom vind eller väder. För att kontrollera om ditt tak är skadat bör du göra en kontroll av taket ett par gånger varje år, lämpligast inför vintern och en gång efter. Då kan du dels rätta till takpannor som har flyttat på sig men även kontrollera skarvar så att de inte släpper igenom fukt och samtidigt kontrollera träläkten för att se om det förekommer röta.

 

Boka ett gratis platsbesök

Dala Bygg & Industripartner är ett plåtslageri i Dalarna som utför tjänster åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Dalarna med omnejd. Du kan boka ett kostnadsfritt platsbesök genom formuläret på vår hemsida så kan vi komma ut och berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med din takomläggning. 

Boka gratis platsbesök med plåtslageri Dalarna!

Vi erbjuder dig en enkel process då du vill anlita ett plåtslageri i Falun. Boka ett gratis platsbesök nedan så vi kan besöka dig för en diskussion och därefter lämna en offert med ett fast pris.