Om Dala Bygg & Industripartner AB

Om Dala Bygg & Industripartner AB

Dala Bygg & Industripartner AB är ett tryggt plåtslageri i Borlänge som med stort engagemang och med en hög servicenivå utför plåtarbeten i Dalarna med omnejd.

Vi som arbetar hos Dala Bygg & Industripartner AB har sammanlagt 30 års erfarenhet inom branschen. Det gör att du kan vara trygg med att vi utför våra tjänster på ett fackmannamässigt sätt och med ett förstklassigt resultat. Vårt plåtslageri i Falun har egen plåtverkstad som är utrustad med moderna maskiner vilket gör att vi kan tillverka alla typer av plåtprodukter för dina projekt.

 

Vårt plåtslageri i Dalarna har hög fokus på kvalitet, kommunikation och eftersträvar alltid hög kundnöjdhet. Det gör att du som kund inte behöver ställas in för obehagliga överraskningar under projektets gång utan hela tiden är uppdaterad om status för projektet. I de fall som vi behöver ta in underleverantörer så ansvarar vi för att de är behöriga och utför arbetet enligt gällande branschregler. Vill du veta mer om hur vi kan bistå dig med ditt projekt kan du kontakta oss för mer information.

Boka gratis platsbesök med plåtslageri Dalarna!

Vi erbjuder dig en enkel process då du vill anlita ett plåtslageri i Falun. Boka ett gratis platsbesök nedan så vi kan besöka dig för en diskussion och därefter lämna en offert med ett fast pris.

Boka gratis platsbesök med plåtslageri Dalarna!

Boka platsbesök