Kontakta Dala Bygg & Industripartner!

Kontakta Dala Bygg & Industripartner!

Behöver du byta plåttak, montera nya fönsterbleck eller byta avvattningsprodukter så tveka inte att ta kontakt med oss redan idag för ett prisförslag!

Har du några frågor kring din takomläggning eller behöver du hjälp med att utföra plåtarbeten kan du vända dig till vårt plåtslageri i Borlänge som är experter på allt inom plåt. Vårt plåtslageri i Dalarna kan göra ett kostnadsfritt platsbesök för att lyssna på dina önskemål, mäta och granska förutsättningarna för ditt plåtarbete, utan några förpliktelser. Därefter kan vi lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris för tillverkning och montering av din plåt. Vårt plåtslageri i Falun utför alla typer av tjänster inom tak och plåt åt privatpersoner och företag i Dalarna.

Boka gratis platsbesök med plåtslageri Dalarna!

Vi erbjuder dig en enkel process då du vill anlita ett plåtslageri i Falun. Boka ett gratis platsbesök nedan så vi kan besöka dig för en diskussion och därefter lämna en offert med ett fast pris.

Så säger våra kunder om oss

E
Ett trevlig bemötande och snabb offert. Arbetet gick lite snabbare än deras tidsplan. Bra städat efter utfört arbete. Jag har rekommenderat företaget till mina vänner.
Erik Stensson
H
Då jag redan köpt materialet var det svårt att hitta hantverkare som vill bygga min altan. Dala byggde den på löpande räkning och det blev billigare än priset i deras offert.
Håkan Carlsson